Lad os ta' skraldet...


Slip af med din virksomheds IT affald på en miljøvenlig måde - let, hurtigt og helt gratis.

Alucaiter er Cisco Environmental Sustainablilty partner, og tilbyder danske virksomheder en gratis og uforpligtende deponeringsordning til deres IT affald.

Start nu og slip af med virksomhedens udtjente routere, switche, skærme og andet aflagt IT-udstyr, der optager plads på kontoret


Sådan gør du

Vi har gjort det overraskende nemt og hurtigt. Kontakt os i dag, så henter vi dit gamle hardware i løbet at få dage.Ciscos miljøprogram


Cisco anslår, at der i dag findes brugt og aflagt hardware for 13 milliarder kroner. Sammen kan vi sikre en forsvarlig bortskaffelse med Ciscos ”take back and reuse” program, der er tilgængeligt for danske virksomheder.

Cisco afhenter, uforpligtende og uden beregning, gammelt hardware og garanterer, at det sorteres, genanvendes hvis muligt eller ophugges og bortskaffes miljømæssigt forsvarligt.

Når I som virksomhed benytter sig af Ciscos ”take back and reuse” program sikrer I altså at bidrage til reduktion af miljøaftrykket fra det IT udstyr der anvendes i virksomheden.

Environmental Sustainability partner


Alucaiter har opnået Ciscos miljø-specialisering. Med den har vi mulighed for at hjælpe vores kunder med at mindske aftrykket på miljøet, når udtjent IT-udstyr skal bortskaffes.

Således kan vi tilbyde vores kunder en en komplet service - fra installering og drift af virksomhedens IT, til ansvarlig bortskaffelse og up-cycling af udtjent hardware.